Mens en gezondheid

Afvallen op een gezonde en verantwoorde manier

vrijdag, 17-2-2017  

Het lijkt vaak een enorme opgave om af te vallen. Het probleem zit hem vaak in de discipline. Mensen willen bijvoorbeeld 10, 20 of 30 kilo kwijtraken en daarom willen ze afvallen. Maar een dergelijk doel is veel te groot. Aangezien mensen niet uit zichzelf zo maar weten hoe ze op een effectieve manier overtollige kilo’s kwijt kunnen raken, raken ze al snel gedemotiveerd. Als je immers wakker wordt en het enige dat je weet is dat je wilt afvallen, maar je hebt geen idee hoe, dan heb je gelijk al verloren. Een veel gemaakte fout is bijvoorbeeld dat mensen gewoonweg minder gaan eten. De logica hierachter is natuurlijk heel simpel. Mensen zijn te dik omdat ze teveel eten. Dus als ze minder gaan eten, dan verliezen ze vanzelf kilo’s. Het ‘mooie’ aan deze methode is dat het gemakkelijk uit te voeren is. Het enige wat je immers hoef te doen is niet eten. Je hoeft geen rare recepten te volgen, je hoeft niet naar de sportschool en je hoeft niet te letten op de ingrediënten van voeding. Het enige wat je hoeft te doen is gewoonweg minder eten. Dat klinkt te gemakkelijk om waar te zijn en dus is het ook niet waar. Hoewel je met deze methode gewicht kunt verliezen moet je wel rekening houden met een paar zaken. Ten eerste is deze manier van afvallen alles behalve gezond. Je berooft het lichaam immers van belangrijke voedingstoffen als je te weinig eet. Je valt weliswaar af, maar dit gaat wel ten koste van de gezondheid. Niet iedereen stoort zich aan deze consequentie, want niet iedereen hecht even veel waarde aan gezondheid. Daarom is het belangrijk om je te realiseren dat deze methode ook niet effectief is. Op den duur wil je weer normaal gaan eten, maar als je je lichaam hebt blootgesteld aan een hongerdieet, dan zal je al snel merken wat het jojo effect is. Als je na je dieet weer normaal gaat eten, dan gaat je lichaam alles opslaan om genoeg reserves te hebben. Het lichaam weet immers niet of en wanneer je weer gaat starten met een hongerdieet. Al die reserves leiden tot gewichtstoename waardoor je binnen een mum van tijd weer op je oude gewicht terecht komt. Daarom is het belangrijk dat je op een normale en verantwoorde manier bezig gaat met afvallen. Dit kun je bereiken via Afvallen met Nederland.

Snel en verantwoord gewicht verliezen bereik je met Afvallen met Nederland

Afvallen met Nederland is een volledig programma waarmee je kunt afvallen. Het betreft dus niet alleen een aantal recepten. Het is een volledig programma met:

  • Recepten
  • Begeleiding
  • Motivatieprogramma
  • Beweegoefeningen
  • Lopen & joggen programma

Het is namelijk belangrijk dat je goed en verantwoord eet. Het is niet alleen maar de hoeveelheid eten, maar vooral ook het soort eten dat bepaalt of je last krijgt van overgewicht. Eiwitrijk voedsel is dan ook erg geschikt als je wilt afvallen. Probleem is natuurlijk dat het lastig is om zelf te ontdekken wat je dan wel en niet kunt eten. Met Afvallen met Nederland krijg je allerlei recepten waarmee je snel gewicht kunt verliezen zonder je lichaam te beroven van de broodnodige voedingstoffen. Maar het is belangrijk dat je ook voldoende beweegt. Dus je zult ook verschillende beweegoefeningen krijgen waar je je voordeel mee kunt doen.

Bestel het dieet via afvallenmetnederland.nl

Je kunt het boek met het volledige programma bestellen via deze website. Op de website kun je zelf alvast meer informatie lezen over het programma en wat je kunt verwachten. Op die manier weet je van te voren al heel goed waar je aan begint.


Comments are closed.