Colofon

Limburg2012.nl is een website van Uclub

Uitgever: Veloop
Hoofdredactie: Latispor
Webredactie: Progroad
Marketing: Leisurf
Advertentieverkoop: Flareo

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Webton is hét full-service bureau dat je zoekt!

Zoek je een bureau dat jou op het gebied van webdesign en online marketing kan ontzorgen? Dan ben je bij Webton aan het juiste adres! Webton is een full-service marketingbureau dat bestaat uit een enthousiast team van specialisten. Dankzij onze verschillende specialisaties, kunnen wij jou online zo veel mogelijk ontzorgen.

Laat jouw website bouwen door onze ervaren webdesigners

Het is ontzettend belangrijk dat een website er goed uitziet. Bovendien is het ook belangrijk dat het hele design van de website goed aansluit op de huisstijl en imago van jouw bedrijf. Al sinds 1999 zijn wij actief op het gebied van webdesign. Onze ervaren websitebouwers hebben dé benodigde kennis en expertise in huis om de juiste ‘look and feel’ aan jouw website te geven. Laat je jouw website door hen bouwen? Dan weet je zeker dat je een professionele website krijgt die goed bij jouw huisstijl past.

Laat jouw zoekmachine marketing aan onze specialisten over

Als de website er eenmaal staat, is het uiteraard belangrijk dat je er bezoekers op krijgt. Door middel van zoekmachine marketing kun je daarvoor zorgen. Echter is zoekmachine marketing een breed begrip dat veel factoren van online marketing bevat. Voer je de zoekmachine marketing van jouw website niet goed uit? Dan kan dat juist een averechts effect hebben. Daarom kun je de zoekmachine marketing voor jouw website het beste overlaten aan de experts van Webton.

Bij Webton zijn meerdere mensen werkzaam die ieder zijn gespecialiseerd in een onderdeel van zoekmachine marketing. Zo kunnen onze tekstschrijvers goede zoekmachine vriendelijke teksten schrijven en onze linkbuilders de linkbuilding voor jouw website kunnen uitvoeren. En wil je graag in Google een AdWords campagne starten, zodat jouw website goed opvalt in de zoekresultaten van deze zoekmachine? Dan kun je dit aan onze AdWords specialisten overlaten.

Onze Content Marketeers verzorgen graag jouw Content Marketing

Door middel van Content Marketing kun je aan jouw bezoekers en Google laten zien dat jouw website ‘leeft’. Content Marketing is namelijk het regelmatig plaatsen van nieuwe content op de website. Google waardeert het erg als er actuele content op een website staat. Is dat niet het geval? Dan zakt jouw website in de zoekresultaten van deze zoekmachine.

Om dit te voorkomen, is het dus erg belangrijk dat je regelmatig blogartikelen op jouw website publiceert. Echter is dit een taak die bij veel ondernemers erbij inschiet. Ze hebben er immers geen tijd voor of ze vergeten het te doen.

Om dit gedeelte toch goed in orde te hebben, kun je de Content Marketing van jouw website door onze ervaren Content Marketeers laten uitvoeren. Kies hierbij uit de verschillende pakketten die wij aanbieden en onze Content Marketeers gaan voor je aan de slag!