Nieuws

De Lemond Revmaster is zeer geschikt voor op sportscholen

vrijdag, 9-1-2015  

Op sportscholen worden vaak verschillende sportlessen aangeboden. U moet hierbij denken aan yoga, pilates, steps en ook spinning. Spinnen wordt veel gedaan door mensen die in de zomer veel aan wielrennen doen. Het is een manier om te blijven werken aan de conditie. Het wordt gedaan in groepen van vijf tot vijftien mensen, afhankelijk van de drukte en het aantal mensen dat er in een zaal kunnen en natuurlijk het aantal fietsen dat er beschikbaar is. De Lemond Revmaster is een van onze fietsen die wij verkopen aan sportscholen, bedrijven maar ook aan particulieren die thuis graag gebruik willen maken van de fiets. Het is een zeer kwalitatieve fiets die zeer scherp geprijsd is. De Lemond Revmaster is er voor iedereen die graag lekker wil trainen op een zeer goede fiets. Een van de voordelen van de fiets is dat hij zeer makkelijk versteld kan worden. Tijdens het spinnen maakt met namelijk op de Lemond Revmaster gebruik van een draaiknop. Deze draaiknop zorgt er voor dat u de weerstand op kunt voeren tijdens de spinning. Het is de bedoeling dat de weerstand langzaam wordt opgevoerd zodat de mensen een steeds hogere hartslag krijgen. Bij de Lemond Revmaster is het zo dat deze weerstand heel geleidelijk opgevoerd kan worden en dat maakt dat deze fiets zeer geschikt is voor trainingen waarbij er moet worden gewerkt aan het opbouwen van de conditie. Niet alleen kan de fiets makkelijk worden versteld, ook heeft u de mogelijkheid om de fiets op allerlei andere manieren te verstellen. De Lemond Revmaster heeft vele modellen die steeds mooier worden. Op het moment dat er van dit merk een nieuw model op de markt komt, dan nemen wij dat meteen op in ons assortiment omdat wij zeer te spreken zijn over deze fiets en wij zien de Lemond Revmaster dan ook als ons paradepaardje. Vele sportscholen maken dan ook gebruik van deze zeer goede fiets en de veel mensen hebben al laten weten dat dit het model fiets is dat werkelijk erg fijn is. Bij Spinnergy kunt u terecht voor de geweldige Lemond Revmaster. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van fietsen.
  • Wij zorgen voor het onderhoud van cardio apparatuur.
  • Wij zorgen voor het onderhoud van fitnessapparatuur.
  • Wij zorgen voor reparatie van fietsen en apparatuur.
  • Wij geven advies over de apparatuur die past bij uw bedrijf.

Lemond Revmaster en andere apparatuur

Zoals gezegd beperken wij ons niet enkel en alleen tot het verkopen van de geweldige Lemond Revmaster. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor het onderhoud van uw apparatuur en als u meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunnen wij u tevens bedienen van advies over onze apparatuur. Wij hebben een aantal kernwaarden die wij hanteren en dat zijn achtereenvolgens: kwaliteit, duurzaamheid en service. Ten eerste vinden wij kwaliteit van onze producten belangrijk. Dat is dan ook waarom wij de Lemond Revmaster hoog in het vaandel hebben staan; omdat dit en een zeer kwalitatieve fiets is, die tevens zeer scherp geprijsd is. Dat is een unieke combinatie die u nergens anders ziet. Daarom gingen vele bedrijven en ook particulieren u voor in het aanschaffen van de Lemond Revmaster. Het volgende punt dat wij zien als een van onze kernwaarden is duurzaamheid. Wanneer wij zaken opnemen in ons assortiment, dan kijken we altijd naar de manier waarom deze producten worden gemaakt. Hebben we te maken met een milieuvriendelijke en duurzame producent? Dat is iets wat wij erg belangrijk vinden, want als bedrijf willen wij ook graag rekening houden met de generaties die nog komen gaan. Het laatste punt dat wij als kernwaarde noteerden is service. Service is natuurlijk een zeer breed begrip, maar wat wij met service bedoelen is alles wat er onder service valt. Dat is niet alleen het aanbieden van goede en hoogwaardige producten, maar ook de manier waarop we met ons klanten omgaan en de nazorg die we leveren, ook nadat klanten bij ons een aankoop hebben gedaan. Een goede service is in onze optiek niet afgelopen op het moment dat u een product heeft gekocht. Een goede service blijft bestaan omdat kopers altijd bij ons terug mogen komen als zij vragen hebben over hun aankoop van bijvoorbeeld de Lemond Revmaster of een ander product dat wij verkopen bij Spinnergy.

Reviseren: wat houdt dat precies in?

Wat houdt reviseren in? Op het moment dat u producten bij ons aanschaft zoals de Lemond Revmaster, zullen deze vanaf het moment van gebruik aan slijtage onderhevig zijn. Dat betekent dat u rekening moet houden met het feit dat er af en toe ook onderdelen zullen moeten worden vervangen. Dat kunnen slechts enkele onderdelen zijn, maar soms kunnen dat ook meerdere onderdelen zijn. Ook kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor een nieuwe laklaag als uw fiets of ander apparaat aan onderhoud toe is. Op die manier ziet de fiets of het apparaat er weer helemaal als nieuw uit en zo zal deze ook aanvoelen. Wat wij dus met reviseren bedoelen is eigenlijk vergelijkbaar met onderhoud en reparatie, maar als we het hebben over sportapparatuur, dan spreken we meestal van reviseren. Voor vragen kunt u op ieder moment terecht bij een van onze medewerkers. Neem dus contact op als u meer wilt weten over ons aanbod of als u andere vragen heeft. Wij zijn u graag van dienst.


Comments are closed.