Nieuws

De tweede fiets: de kinderfiets 14 inch

woensdag, 28-6-2017  

De eerste fiets is over het algemeen een fiets van 12 inch. Daar zet u extra wieltjes naast zodat uw zoon of dochter rustig kan leren fietsen. Het zal u dan pas verbazen hoe snel kinderen eigenlijk groeien. Want na enkele maanden zult u het stuurtje en zadeltje al moeten aanpassen. Onze fietsen zijn zeer robuust en altijd in hoogte verstelbaar. Maar het houdt natuurlijk een keertje op. Dan is de tijd aangebroken om een kinderfiets 14 inch te kopen. De kinderfiets 14 inch wordt daarom ook wel gezien als de tweede fiets in het leven van uw kind. Voor het gemak tellen we loopfietsen natuurlijk even niet mee. De kinderfiets 14 inch is uitermate geschikt voor kinderen die geheel zonder hulp kunnen fietsen. Hebben ze eenmaal deze kunst geleerd, dan zullen ze het niet meer vergeten. Het is een interessant gegeven dat dit een tweede natuur wordt, vergelijkbaar met zwemmen. Dergelijk activiteiten worden opgeslagen in ons geheugen. En ook al doen we dit jaren niet, we zullen het aldus nooit verleren. Een kinderfiets 14 inch kunt u net als alle andere type kinderfietsen op onze website vinden, kopen en ontvangen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan vlug binnen ons assortiment. Selecteer op meisjes- of jongensfietsen en klik de kinderfiets 14 inch aan waar u graag eens iets meer van wilt weten. Bij Leuke Kinderfietsen zult u altijd de meest hippe en modieuze modellen kunnen vinden.

We bieden een brede selectie op het gebied van de kinderfiets 14 inch

Uw kinderen kunnen hun gehele kinderjaren doorbrengen op de fietsen van ons bedrijf. Natuurlijk produceren we deze fietsen zoals de kinderfiets 14 inch niet zelf, maar importeren we de beste merken van internationale maar ook Nederlandse bodem. Nederland is namelijk een echt fietsland en is een van de bekendste producenten van stadsfietsen. U vraagt zich wellicht af rond welke leeftijd de kinderfiets 14 inch moet worden aangeschaft. U kunt hier in ieder geval niet te lang mee wachten als u merkt dat uw kind simpelweg te lang is geworden. Maar ieder kind groeit in zijn of haar eigen tempo. Daarom moeten we dit antwoord tamelijk breed houden. In principe voor kinderen tussen de 3 en de 5 jaar maar het kan natuurlijk ook eerder en soms zelfs in een uiterst geval later pas aan de orde komen. Als de lengte van uw kind valt tussen de 98 en 104 centimeter, dan is het tijd om een kinderfiets 14 inch te kopen.

  • Kijkt u daarom tussen de meisjes- of jongensfietsen en selecteer de categorie “kinderfiets 14 inch”.
  • Kies dan bijvoorbeeld voor de Cruiser of de Disney modellen en vergeet niet om op de kleur te letten.
  • Bent u tevreden over uw keuze? Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van een online betaalservice.

Voor jongens en meisjes zult u altijd een geschikte fiets kunnen vinden

De kinderfiets 14 inch maar ook fietsen in andere hoogtes en lengtes kunt u tot aan de 22 inch variant bij ons bestellen. Dat is trouwens een fiets die ook prima voor volwassenen geschikt is. Sterker nog, dat is bij de 20 inch variant al het geval. Nederlanders zijn gemiddeld de langste mensen ter wereld dus we zullen heel wat fietsen verslijten totdat we onze uiteindelijke lengte hebben bereikt. Hopelijk zien we u daarom regelmatig terugkomen. Uiteraard geven we regelmatig scherpe kortingen op onze producten zodat u toch geen dief van de portemonnee bent. Wilt u hier graag wat meer over weten? Bel ons dan eens op of stuur ons een e-mail.


Comments are closed.