Nieuws

Fietsverzekering

maandag, 10-11-2014  

Wat dacht u van de volgende eigenschappen van de fietsverzekering die u bij deze verzekeraar af kunt sluiten.

  • U krijgt bij ons een directe dekking.
  • U krijgt gratis pechhulp, ja zelfs bij uw fietsverzekering. Zeker als u gekozen hebt voor de E-bikeverzekering.
  • U krijgt hup bij schade in de vorm van juridische dienstverlening. Nadat u bent aangereden is het zaak om de schade bij de dader te kunnen verhalen. Dat kan nog een hele klus zijn maar met onze fietsverzekering krijgt u daar automatisch gespecialiseerde hulp bij zodat dit in goede banen zal worden geleid.
  • U kunt de polis kosteloos annuleren binnen 14 dagen. Mocht u dus toch nog twijfels hebben dan is het niet anders, wij zijn in ieder geval open en eerlijk en het komt dan ook nauwelijks voor dat dit het geval is.

Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en bent u op zoek naar fietsverzekering? Dan bent u hier absoluut aan het goede adres. Wij kunnen een fietsverzekering voor u op maat maken waar u jarenlang van kunt profiteren. Een fiets is tegenwoordig een behoorlijke investering en sommige fietsen zijn zelfs duurder dan auto’s, zeker als het op tweedehands auto’s aankomt. Dat is ook niet zo vreemd, er zit nog behoorlijk wat technologie in een fiets en ze zien er tegenwoordig tevens erg fraai uit. Daarom is het ook een erg steelbaar object en in de steden zien we dit dan ook dikwijls gebeuren tot onze spijt. Fietsendieven kunnen eenvoudig hun slag slaan en zo loopt u veel schade op, zowel in uw portemonnee als mentaal. Dit is iets dat te allen tijde voorkomen dient te worden en daarom hebt u goede sloten nodig op uw fiets. Het zou helemaal fantastisch zijn als u uw fiets binnenshuis of in een garage op kon bergen maar als u ergens naar toe moet dan kunt u daar wellicht niet uw fiets veilig stallen, met alle mogelijke gevolgen van dien. Diefstal is vreselijk en met een fietsverzekering kunt u gelukkig een hoop  tegoed krijgen.

Met een fietsverzekering staat u sterk

Het is erg aan te raden om een goede fietsverzekering uit te kiezen. Niet alleen kunt u daarmee geld terugvragen via de verzekeraar om een gestolen fiets te vervangen voor een nieuwe van dezelfde kwaliteit. Ook hebt u hulp als u pech onderweg hebt. Natuurlijk werkt dit niet helemaal op dezelfde manier als dat de ANWB werkt. Maar er zijn weldegelijk services in de grote steden die direct naar u toe kunnen komen om u te helpen bij bijvoorbeeld een lekke band. Er zijn twee verschillende type verzekering. Er is de standaard fietsverzekering waarbij u gedekt bent tegen diefstal. U krijgt na een diefstal een schade-uitkering. De uitgebreidere fietsverzekering is aan te raden voor mensen met een wat duurdere fiets die ze graag netjes en verzorgd willen houden: u bent wederom gedekt tegen diefstal maar ook tegen beschadiging. Dat kan om beschadiging gaan dat veroorzaakt is door weer maar ook door vallen. Of dit nu door u zelf komt of door een tegenligger, daar doen we allemaal niet moeilijk over. U valt immers niet expres van uw fiets. Op onze website, diks.nl, kunt u alle verzekeringen van alle maatschappijen met elkaar vergelijken dankzij de handige vergelijkingsmachine. Dan kunt u alle voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen want dergelijke polissen verschillen onderling behoorlijk. U wilt immers waar voor uw geld en een goede dekking hebben. Het staat dan ook als een paal boven water dat u dit goed dient te onderzoeken. Bij ons zal het een fluitje van een cent zijn om een fietsverzekering te regelen dus wacht niet langer en ga dit snel uitzoeken. Voor u het weet wordt uw fiets daadwerkelijk gestolen en dan zit u met de gebakken peren.

Wilt u meer weten? Kijk dan snel eens op de site

Wilt u vandaag nog uw fietsverzekering met andere verzekeringen vergelijken? Dan kan dat geheel kosteloos via onze website. Hebt u een keus weten te maken, dan kunnen we u helpen bij de overstap. Zo is er al een fietsverzekering vanaf 4 euro per maand. Dat kunt u best missen en wat u er voor terugkrijgt is zoveel meer: schadevergoedingen bij allerlei types schade. Dus wacht niet langer en wees proactief, dit is een essentiële toevoeging aan uw verzekeringen, neem dat maar van ons aan. Hebt u hulp nodig? Bel ons dan gerust eens eventjes op. U vindt onze contactinformatie uiteraard netjes terug op de website. Daar vindt u onder andere het telefoonnummer en ons e-mailadres. Dan zal het geen enkel probleem zijn om ons te contacteren zodat u al uw prangende vragen over de fietsverzekering kunt stellen. Onze website heeft een klantenbeoordeling van maar liefst 81 procent op basis van 1500 stemmen. Dat zegt u hopelijk al wel genoeg en het zal dan ook wel snel blijken dat u te maken hebt met professionals die hun werk uiterst serieus nemen. Niet alleen kunt u hier een fietsverzekering komen vergelijken en afsluiten maar ook andere type verzekeringen zoals verzekeringen voor uw auto, uw camper, uw brommer of uw motor. Wij zijn op het gebied van verzekeringen van alle markten thuis en dat willen we dan ook erg graag uitstralen. Wacht dus niet langer en ga een fietsverzekering uitzoeken. Met een fietsverzekering achter de hand is weldra uw fiets weer gerepareerd zonder verdere onkosten en is een diefstal net een beetje minder erg voor uzelf.


Comments are closed.