Vrije tijd en Hobby

Kies voor degelijkheid en kwaliteit via een robuuste transportfiets

woensdag, 25-7-2018  

Kies voor degelijkheid en kwaliteit via een robuuste transportfietsAls je vaak in de stad rondfiets op een normale fiets, dan merk je al snel dat deze gaat rammelen. Als je eens een keer iemand op de bagagedrager vervoert, dan zal je meteen zien dat je een slag in je wiel hebt. Zodra je een keer een stoeprand raakt, dan kan de fiets meteen door naar de fietsenmaker. De verlichting hoef je al helemaal niet aan te beginnen, want een lampje houdt het nog geen week vol op een stadsfiets. Het is dan ook om deze reden dat veel studenten genoegen nemen met een oude barrel. Het is zeer oncomfortabel en je kunt op een dergelijke fiets ook zeker geen fatsoenlijke snelheden bereiken, maar het is beter dan een dure fiets die binnen een jaar tijd versleten is. Het is dan ook beter om niet te kiezen voor een ‘delicate’ stadsfiets. Je kunt namelijk ook gewoon een robuuste stevige transportfiets kopen. Deze is gemaakt van duurzaam materiaal en het is als het ware een Jeep onder de fietsen. Een stevig en dik frame in combinatie met dikke banden en velgen die wel tegen een stootje kunnen, dat is wat je krijgt als je kiest voor een transportfiets. Daarnaast is een transportfiets in de stad natuurlijk ideaal. Je hebt vaak niet zoveel aan een auto in het centrum van een stad. Probeer maar eens te parkeren in de stad. Maar als je volledig op de fiets vertrouwt, dan is het wel prettig dat je ook fatsoenlijk boodschappen kunt halen. Een transsportfiets is dan ook ideaal. Je kunt zowel voor op de fiets als achter op de fiets allerlei artikelen vervoeren. Voor op de fiets kun je je bijvoorbeeld een mandje bevestigen. Op je bagagedrager achter kun je gemakkelijk een kratje bier vervoeren en natuurlijk kun je ook de nodige fietstassen aan de bagagedrager bevestigen. Deze kun je dan ook gewoon vullen met zware artikelen. Bij een normale fiets merk je dan al snel dat de volledige fiets begint te schudden. Maar een transsportfiets is dusdanig stevig dat je nauwelijks merkt dat je zo zwaar beladen bent. Daarom is het ook een ideale fiets als je bijvoorbeeld een krantenwijk hebt. Mocht je postbode zijn, ook dan is een transportfiets een perfecte investering. Het werk zal opeens een stuk makkelijker gaan als je een goede fiets onder je achterwerk hebt. Mocht je een transportfiets willen kopen, dan kun je terecht op de website van van-hoeijen.nl.

Koop de transportfiets die bij je past via van-hoeijen.nl

Mocht je op zoek zijn naar een goede transportfiets, dan ben je bij van-hoeijen.nl aan het goede adres. Hier kun je namelijk de ideale transportfiets kopen die precies past bij jou en je fietsdoelen. Of je nu postbode bent of gewoon op een comfortabele manier door de stad wilt kunnen fietsen, je bent bij van-hoeijen.nl sowieso aan het juiste adres. Mocht je meer willen weten over van-hoeijen.nl, dan kun je uiteraard even een kijkje nemen op de site. Daar vind je ook meer informatie over de verschillende soorten fietsen die je kunt bestellen bij van-hoeijen.nl.

Het assortiment van de fietswinkel

Op de site van van-hoeijen.nl zie je meteen dat je niet alleen maar een goede transportfiets kunt kopen. je kunt ook op de site terecht indien je bijvoorbeeld op zoek bent naar:

  • E bikes
  • Kinderfietsen
  • Stadfietsen
  • Sportfietsen

Dus als je juist op zoek bent naar een goede sportfiets waar je je conditie mee op kunt krikken, dan ben je bij van-hoeijen.nl zeker aan het goede adres. Dus surf snel naar de site en ontdek te mogelijkheden.


Comments are closed.