Nieuws

Linkbuilding door een professional

dinsdag, 16-9-2014  

Veel ondernemers doen alles zelf. Van het onderhouden van hun core business, het doen van hun administratie tot het uitvoeren van een marketing strategie. Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan zul je zeker herkennen wanneer we zeggen dat je eigenlijk iedere dag weer nieuwe dingen leert en dat je werk nooit ophoudt. Wanneer je klaar bent met die ene klus staat vaak de volgende alweer voor de deur en zelfs wanneer dat niet het geval is heb je wel een ander project wat je op kunt pakken. Wat dacht je van het onderhouden van je website? En er daarnaast voor te zorgen dat je ook goed vindbaar bent. Dit laatste kan best lastig zijn, want hoe krijg je dit voor elkaar? Met een goede SEO strategie kom je een heel eind. Wat dacht je bijvoorbeeld van linkbuilding. Een van de vele mogelijkheden die je vindt als je gaat kijken naar zoekmachineoptimalisatie. Hoog in Google eindigen willen we allemaal met onze website, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Het hebben van een website is daar echt niet meer genoeg voor. Je moet je onderscheiden van je concurrenten. Dat doe je niet alleen door de content op je website, alhoewel dat natuurlijk erg belangrijk is. Het is misschien nog wel belangrijker om de juiste linkbuilding strategie toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • linkruil
  • social media
  • links plaatsen op andere websites

Het lijkt misschien lastig in het begin, maar linkbuilding is een stuk minder moeilijk dan je denkt. Je kunt bijvoorbeeld al door een link op de bedrijfsstartpagina te plaatsen beginnen met een linkbuilding strategie. Zeker wanneer je nog nooit aan linkbuilding hebt gedaan is het verstandig om of klein te beginnen of het uit te besteden. Ga niet hele moeilijke dingen uitproberen en blijf altijd dicht bij jezelf. Vind jij het niet leuk om blog posts te schrijven zodat er meer traffic naar je website komt vanaf een andere website? Doe het dan niet. Of huur er iemand voor in.

Professionals helpen je met linkbuilding

Linkbuilding is lastig, maar wanneer je het een beetje doorhebt zul je merken dat het al snel een stuk makkelijker wordt. Het blijft echter natuurlijk wel zo dat je er de nodige tijd in moet investeren. Tijd die de meeste ondernemers niet hebben of liever besteden aan andere dingen, bijvoorbeeld hun core business of om toch nog eens gezellig met hun gezin op de bank te kunnen zitten. Ben jij een van die ondernemers? Huur dan iemand in die de linkbuilding van je over kan nemen. Bijvoorbeeld het bedrijf 1Gooddesigner. Dit team helpt bedrijven met het ontwikkelen van de best mogelijke website en daar hoort natuurlijk een hoge notering in Google bij. Wil jij dat ook? 1Gooddesigner helpt je niet alleen met het opzetten van je website die er voor gaat zorgen dat je klanten in een oogopslag zien waarvoor ze bij jou moeten zijn, maar ook dat je door de juiste linkbuilding strategie hoog in Google terecht. En hoog in de zoekmachines eindigen betekent bijna altijd automatisch dat je ook veel meer bezoekers naar je website trekt. Uiteindelijk is dat waar je je website voor ontwikkelt. Maak hier dan ook gebruik van. Het is zonde om een prachtige website te hebben waar nooit iemand op terecht komt. Dat wil je niet. Zorg dan ook dat dat niet gebeurt. Huur die professional in die jou kan helpen bij het opzetten van zoekmachineoptimalisatie en met name de linkbuilding strategie. Op de website van 1Gooddesigner vind je uitgebreide informatie over hoe zij te werk gaan en hoe ze jou kunnen helpen. Neem eens contact met ze op en leg je persoonlijke wensen neer. Niets is belangrijker dan een designer voor je website te vinden die bij je past. Anders eindig je misschien met een website die helemaal niet naar jouw smaak is. hetzelfde geldt voor de linkbuilding opties. Je wilt de dingen doen die het beste bij jou passen. Kies dan ook voor een bedrijf dat luistert naar jouw voorkeuren en wensen. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je wilt.

Sterker met linkbuilding

Linkbuilding is dus een hele goede tool om hoger in Google terecht te komen. Maar wat is het nou precies? Met linkbuilding zorg je er voor dat er vanaf andere websites gelinkt wordt naar jouw website. Daarbij is de kwaliteit met name belangrijk. Google kijkt niet per se naar kwantiteit, maar naar de websites waarop de links naar jouw website staan. Staat deze website binnen Google al hoog aangeschreven? Dan hebben de links daarop naar jouw website veel meer effect. Ga je zelf aan de slag met linkbuilding? Hou hier dan rekening mee. Het zal je een hoop tijd en moeite schelen. Je kunt het maar beter in een keer goed doen, dan dat je maar bezig blijft met het zoeken van plaatsen waar jij je link kwijt kunt. Het kopen van links is bijvoorbeeld een optie bij linkbuilding. Maar hierbij is inderdaad de vraag of je dit wel moet doen. Het kan uiteraard en er zullen genoeg mensen op deze manier aan linkbuilding doen. Het is alleen niet altijd de manier om aan je hoge positie in de zoekmachine te komen. De websites die dit aanbieden verdwijnen bijvoorbeeld nogal eens en dan ben je dus ook al je gekochte links kwijt. Zonde uiteraard. Je kunt dan beter iets meer moeite doen voor een goede linkbuilding.


Comments are closed.