Vakantie en Recreatie

Luchtbedden voor iedereen

woensdag, 8-10-2014  

Wanneer je regelmatig gaat kamperen weet je hoe belangrijk het is om het verschil tussen uiteenlopende luchtbedden te weten. Zeker wanneer je snel lichamelijke klachten hebt is het belangrijk om een luchtbed te vinden die goed bij je past. Een luchtbed ligt natuurlijk nooit zo goed als een echt bed. Een bed geeft tenslotte een hele andere ondersteuning, zeker wanneer je dit combineert met de juiste dekens en een goed kussen. Bij luchtbedden is dit iets lastiger, maar dit wil nog niet betekenen dat het niet mogelijk is om een luchtbed te vinden dat bij je past. Kijk eens in de webshop van Kifra. Daar vind je een uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen en andere dingen voor vrijetijdsbesteding. Je vindt er dus ook uiteenlopende soorten luchtbedden. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en zelfs tweepersoonsluchtbedden. Wat je ook maar zoekt, bij Kifra vind je het. Maar waar moet een goed luchtbed aan voldoen?

  • goede kwaliteit stof
  • het moet goed liggen
  • je moet er meerdere nachten achter elkaar op kunnen liggen

Dit klinkt misschien allemaal erg logisch, maar dat is het helaas niet. Er zijn veel luchtbedden in omloop die eigenlijk gemaakt zijn om er maar een nacht op door te brengen. Dit is prettig om al voordat je op reis gaat te weten zodat je een andere luchtbed kunt aanschaffen. Er zijn natuurlijk genoeg gelegenheden waarbij een dusdanig luchtbed voldoende is. Wanneer je het bijvoorbeeld maar eens in de zoveel tijd nodig hebt om een keer een nacht bij een vriend of vriendin te slapen. Dan is het helemaal niet erg om op een luchtbed te liggen dat van mindere kwaliteit is. Ga je echter vaker op kampeervakanties? Investeer dan zeker in een aantal goede luchtbedden.

Luchtbedden voor het hele gezin

Niet voor iedereen is hetzelfde luchtbed even prettig. Net zoals dat niet voor iedereen hetzelfde bed even goed is. Dit heeft allemaal te maken met je houding en de manier waarop je slaapt. Slaap je bijvoorbeeld op je buik? Dan is het handig om een luchtbed te kopen die daarvoor ook echt geschikt zijn. Of in ieder geval zoveel mogelijk, zodat het je geen schade toebrengt. Buikslapers lopen namelijk het gevaar wanneer ze op het verkeerde materiaal slapen om in verstikkingsgevaar te komen. Goede luchtbedden zijn dan natuurlijk essentieel. Je moet bijvoorbeeld kiezen voor luchtbedden die niet een al te hoog kussen gedeelte hebben. Daar kunnen buikslapers erg veel last van krijgen. Maar misschien ben jij wel iemand die juist heel erg veel draait ’s nachts. Ook dat is iets waarbij je bij het kopen van luchtbedden rekening mee wilt houden. Zeker wanneer je niet de hele nacht jezelf wakker wilt houden met je gedraai. Zorg er in zo’n geval voor dat je luchtbedden koopt die je zonder moeite iets harder kunt opblazen. Wanneer je een harder luchtbed hebt zul je er minder last van hebben wanneer je draait. Op een zacht luchtbed zul je dan gaan deinen en daar kun je wakker van worden. Op hardere luchtbedden heb je daar geen last van. Vraag bij de aankoop van luchtbedden wel altijd hoe hard je ze op kunt blazen. Sommige luchtbedden zijn er alleen voor geschikt om juist iets zachter te laten, omdat ze anders snel beschadigingen oplopen. Dit is natuurlijk wat je niet wilt en dus is het verstandig om hier rekening mee te houden. Vind je het lastig om het juiste luchtbed te vinden? Vraag dan eens rond in je omgeving wat voor luchtbed andere mensen hebben of hebben gehad en wat zij prettig vinden. Ken je niemand die vaak gaat kamperen en dus een luchtbed heeft? Ook bij Kifra voorzien ze je graag van de nodige informatie. Stel dus gerust al je vragen en zorg ervoor dat je de juiste kennis in huis hebt en een goed luchtbed koopt.

Koop je luchtbedden hier

Het kopen van luchtbedden kan natuurlijk op uiteenlopende plaatsen. In speciale kampeerwinkels, maar ook in sportwinkels vind je altijd wel verschillende kampeerartikelen. Wanneer je zeker wilt weten dat je goede luchtbedden koopt, ga dan naar de webshop van Kifra. Hier ben je er gegarandeerd van dat je een goede kwaliteit spullen koopt. Dit is natuurlijk erg belangrijk wanneer je voor langere tijd op vakantie gaat en je dus zeker wilt weten dat je al die tijd op je spullen, en dus ook je luchtbedden, kunt vertrouwen. Het is toch wel erg vervelend wanneer je ineens met een kapot luchtbed in je handen staat. Zeker wanneer je in een meer afgelegen gebied je vakantie aan het vieren bent. Zie dan nog maar eens aan een nieuw luchtbed te komen. Dit kun je allemaal voorkomen door in een keer in goede luchtbedden te investeren. Je doet er niet alleen jezelf er een plezier mee, maar ook je gezin. Bij Kifra hebben ze speciale luchtbedden voor kinderen en voor volwassenen kun je kiezen voor luchtbedden voor twee personen. Heel prettig, wanneer je graag dicht bij elkaar ligt, maar liever niet met zijn tweeën op een luchtbed gaat liggen. Zorg er wel voor dat je dan ook een grote tent koopt waar het luchtbed in past. Het is erg vervelend wanneer je een tent en luchtbed gekocht hebt en je komt er op vakantie achter dat het luchtbed helemaal niet in de tent past. Probeer daarom altijd de spullen die je gekocht hebt eerst thuis uit. Dan weet je zeker dat je de juiste spullen hebt, wanneer je op vakantie gaat.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.