Nieuws

Mooie kerstpakketten

dinsdag, 16-12-2014  

Begint het bij u ook al te kriebelen? De kerstdagen staan alweer voor de deur en dat betekent veel eten, veel feesten, cadeautjes aan elkaar geven en ga zo maar door. Kortom: erg veel gezelligheid. Op uw werk probeert men vast en zeker ook een kerstsfeer te creëren maar zo gemakkelijk gaat dat nu ook weer niet. Een groot onderdeel van de sfeer zijn de kerstpakketten en die mogen dan ook nooit ontbreken. Het staat als een paal boven water dat kerstpakketten echt iets toevoegen aan de kerstsfeer en het zou vreemd zijn als uw werkgever hier niet aan heeft gedacht. Werkgevers in Nederland: let hier dus goed op! De medewerkers van onze website kunnen u direct te woord staan en u helpen bij het maken van uw keuze. Er zijn namelijk nogal veel kerstpakketten waar u uit kunt kiezen, allemaal te vinden op onze site www.kerstpakkettenxl.nl. U zult ogen te kort hebben en wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Niet getreurd, wij helpen u maar wat graag bij het kiezen van de juiste kerstpakketten voor u en natuurlijk al uw medewerkers. Dat hebben ze toch zeker verdiend na een jaar van hard werken? Deze traditie dient men dan ook in ere te houden, ook al gaat het nog zo slecht met de economie. De recessie is gelukkig alweer aan het kantelen en we hopen dat dit ook voor uw bedrijf geldt. Dat betekent waarschijnlijk ook dat uw collega’s een zwaar jaar hebben gehad en er alles aan gedaan hebben om hun hoofd en ook uw hoofd boven water te houden. Beloon ze dus met deze traditionele kerstpakketten. We hebben binnen elk budget wel kerstpakketten voor u klaar staan, er zal dus ongetwijfeld iets tussen zitten dat u kunt betalen. Hebt u geen enkel idee wat uw medewerkers leuk vinden? Kies dan uit een van de tien kerstpakketten die in onze speciale lijst staan. Dit is onze top tien van meest verkochte kerstpakketten dus daar zult u zeker een goede keuze mee hebben gemaakt. Wilt u echter iets speciaals? Dan kunt u verder zoeken via de ingebouwde zoekmachine of door te klikken op een van de vele categorieën.

Meer weten over kerstpakketten? Lees dan gauw verder

Wat we zoal in de aanbieding hebben op het gebied van kerstpakketten? Kijkt u eens naar het volgende lijstje en dan zult u zien dat we niet gelogen hebben, wij hebben echt het grootste assortiment in Nederland en zijn dan ook niet voor niets al 15 jaar marktleider op het gebied van degelijke kerstpakketten waar iedereen bij een eerste aanblik al vrolijk van wordt.

 • Duurzame kerstpakketten voor de bewuste eter. Hier vindt u gezond voedsel dat de bio-industrie zeker niet heeft aangeraakt.
 • Food pakketten.
 • Pakketten met voornamelijk keukenmateriaal.
 • Kerstpakketten voor mannen of voor vrouwen. Handig als er op het werk een duidelijke meerderheid van een geslacht werkt of u bede geslachten in het zonnetje wilt zetten.
 • Luxe kerstpakketten, de naam zegt al wel genoeg. Voor de ondernemers die hun personeel extra willen verwennen.
 • Ontbijt- en brunchpakketten.
 • Kerstpakketten met enkel artikelen voor de persoonlijke verzorging. Hier benoemen we maar weer eens een van de vele bijzondere thema’s in ons assortiment en daar zijn we best trots op.
 • Sfeervolle kerstpakketten, leuk voor de kerstdagen en Oud en Nieuw.
 • Thematische pakketten, allen weer netjes gecategoriseerd zodat u eenvoudiger een keuze kunt maken.
 • Volume en voordelige pakketten voor ieder budget.
 • En zoals we al eerder benoemden: de pakketten die je zelf kan samenstellen. Dat gaat uiterst eenvoudig want u kunt zelf aangeven welke producten u in het pakket wilt stoppen, hoeveel en het maximum aantal producten dat u hier per pakket aan kwijt wilt zijn. Het is eenvoudig om dit samen te stellen, een kind kan de was doen.

Het moge duidelijk zijn dat dit een grote keuze oplevert. Luister dan ook een naar de wensen en voorkeuren van uw personeel, wellicht kunt u daar uw voordeel uit halen door hier op in te spelen.

Wij zijn de marktleider in Nederland

En we hebben ons dan ook vaak genoeg bewezen. Dat moge duidelijk zijn uit de klantenbeoordeling van gemiddeld een 9. En die beoordeling is gebaseerd op honderden beoordelingen dus daar zijn we best trots op. Hebt u nog vragen over de werking van de site? Over de inhoud of over het samenstellen van de kerstpakketten? Of geheel andere vragen over ons bedrijf? Schroom dan niet langer maar klim in de spreekwoordelijke pen. U kunt ons direct na het lezen van dit artikel even een e-mail sturen maar bellen mag ook altijd. Onze klantenservice zit 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar en dat is een unicum in dit land. U wilt immers een gezonde nachtrust hebben en dat kan alleen bereikt worden wanneer al uw vragen over onze kerstpakketten tot in de puntjes beantwoord zijn. Het is verstandig om in de toekomst alvast eerder met het bestellen van kerstpakketten te beginnen. Dat klinkt wellicht vreemd maar het helpt echt erg goed. Doe dit bijvoorbeeld alvast in de zomervakantie. Dan is het ongetwijfeld een stuk rustiger en hebt u de tijd om andere dingen te gaan regelen zoals dit. U ontziet uzelf daardoor van een werkdruk die eigenlijk helemaal niet nodig is Daarnaast doet u ons er ook een plezier mee want zo kunnen we ver van te voren de pakketten voor u gaan samenstellen. We slaan het op in ons magazijn totdat u plek hebt gevonden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.