Vrije tijd en Hobby

Uitlaat op maat

dinsdag, 24-7-2018  

Bent u op zoek naar een uitlaat op maat, bijvoorbeeld voor uw klassieker of om extra vermogen uit uw motorblok te persen? Dan bent u bij G3Uitlaatspecialist.nl aan het juiste adres! Wij leveren uitlaten voor motorfietsen en auto’s naar wens, waarbij we iedere uitlaat op maakt kunnen maken. Zo weet u dus echt zeker dat uw uitlaat perfect bij uw auto past en doet wat u van de uitlaat verlangt. Een uitlaat op maat is niet voor iedereen nodig uiteraard, maar in sommige gevallen is het gewoon essentieel. Wij kijken samen met u naar wat er nodig is voor uw uitlaat en ontwerpen dan de perfecte uitlaat die voldoet aan uw wensen. En uiteraard monteren wij de uitlaat direct, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Een uitlaat op maat: de perfecte oplossing!

Wij kunnen dus voor u een uitlaat op maat maken, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een uitlaat uit onze uitgebreide voorraad uitlaten. De kans is groot dat hier al iets tussen zit dat voldoet aan uw eisen. Wij hebben meer dan 15 verschillende merken uitlaten, zodat er altijd een uitlaat te vinden is die bij uw auto past. Van uitlaten voor klassiekers tot sportieve uitlaten, alles is mogelijk bij G3 Uitlaatspecialist. Samen met u kijken we naar wat voor auto u heeft en naar wat voor uitlaat u dus op zoek bent. We hebben veel ervaring met bijzondere auto’s, zowel sportieve auto’s als echte klassiekers, dus u weet zeker dat u een betrouwbaar advies krijgt. Iedere auto is weer anders en verlangt een andere uitlaat, wat we natuurlijk allemaal meenemen in ons advies.

Hoe maken wij een uitlaat op maat?

Wij produceren een uitlaat op maat met een van onze moderne en professionele machines. Hiermee kunnen we de uitlaat op maat buigen en maken en zo voorzien van de juiste eigenschappen. En natuurlijk voorzien we ook onze uitlaten die we op maat maken van de strengste kwaliteitseisen. U weet dus zeker dat u een uitlaat koopt die nog jaren mee kan. Na het produceren van de uitlaat voorzien we de uitlaat van een E-keurmerk, zodat u echt zeker weet dat u veilig de weg op kunt. Een uitlaat op maat is voor sommige auto’s een complexe situatie, omdat de uitlaat ook veel invloed op de motorprestaties kan hebben. Als de uitlaatgassen niet snel genoeg weggevoerd worden heeft dit negatieve gevolgen op de prestaties, maar andersom betekent dit ook dat het mogelijk is om de motorprestaties te verbeteren met een goede uitlaat op maat. Daarbij moet er op veel zaken gelet worden, zoals de diameter van de gemonteerde buizen, de demping, de doorstroom van uitlaatgassen en tegendruk. Ons ervaren team kijkt samen met u naar wat er nodig is bij uw auto en of het mogelijk is om nog meer vermogen uit uw motor te persen. Naast dat er een technisch ontwerp nodig is dat past bij uw auto kunt u bij een uitlaat op maat natuurlijk ook zelf uw uitlaat ontwerpen. U bepaalt dus welk sierstuk en welke eindpijp uw uitlaat heeft, zodat de uitlaat perfect bij de looks van uw auto past. Ook kunt u door middel van een slim kleppensysteem of andere ontwerpen invloed uitoefenen op het geluid dat uw uitlaat maakt, zodat u ook hier helemaal uw eigen smaak kan volgen. En heeft u eenmaal in overleg met ons een ontwerp gemaakt dan gaan wij voor u aan de slag om de uitlaat te produceren en te monteren. Wij zorgen ervoor dat alles goed zit en dat u veilig de weg weer op kan, om te genieten van uw nieuwe uitlaat!

Lees meer…


Comments are closed.